Boek Baby's eerste miljoen

Ontdek de 11 geheimen voor een financieel stabiele toekomst voor jouw gezin en jezelf

Boek Baby's eerste miljoen

Je wilt je kinderen, kleinkinderen en jezelf het liefst een stabiele financiële toekomst bezorgen in een steeds complexer wordende wereld. Wat als je dit voor jouw (klein)kind kunt garanderen, ook als je er zelf niet meer bent?

In dit boek bundelen een notaris en een belegger hun krachten, om in heldere bewoordingen de belangrijkste geheimen te onthullen, die een grote invloed hebben op de financiële toekomst van jouw kind of kleinkind. In de eerste 6 geheimen lees je op welke manieren je je geld kan laten groeien. Geheim 7 t/m 11 gaan over de risico’s die je loopt om je geld kwijt te raken, of in verkeerde handen te laten vallen.

Lees dit boek en:

MET EXTRA BONUSMATERIAAL

Notaris mr. Christian de Kok is sinds 2000 werkzaam in de notariële wereld en is veelgevraagd spreker op het gebied van notariële zaken en bedrijfsvoering. De lessen die hij heeft geleerd in de behandeling van meer dan 10.000 zaken deelt hij in zijn interviews in landelijke en lokale media, waaronder RTL7, lezingen en presentaties. Christian schreef geschiedenis als eerste notaris die in 2018 een blockchaintransactie verzorgde. Als lid van de ‘Alliantie tegen financieel misbruik van ouderen‘ maakt hij zich sterk voor de bescherming van kwetsbare ouderen.

Harm van wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com. Hij heeft de afgelopen jaren veel particulieren mogen ondersteunen met beleggen in aandelen en opties. Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ en optredens bij onder andere Eenvandaag, Netwerk, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggingsfair, Finance Television. Hij werkt samen met onder meer SNS Bank, Binck , Ales, Citi, ING Bank, BNP Paribas, MeXeM en Lynx en schreef voor de De Financiële Telegraaf, BeursPlaza en Beurs.nl.